Skip to content

Yritys

Heatman Oy on suomalainen yritys joka on erikoistunut lämmönvaihtimien ja lämmönsiirtimien maahantuontiin.

Yrityksellä on jo useamman vuosikymmenen kokemus alasta, ja takaamme sinulle luotettavat ja korkealaatuiset lämmitysratkaisut.

Henkilökohtaista palvelua

Me olemme ylpeitä henkilökohtaisesta palvelusta, jota tarjoamme asiakkaillemme. Tarpeiden ymmärtäminen ei aina tarkoita tarkkoja teknisiä määrityksiä, vaan enemmänkin ymmärrystä sekä selkeää viestintää välillämme.

Paneudumme jokaiseen projektiin henkilökohtaisesti ja toivommekin, että asiakaamme ei ole meille pelkästään asiakas vaan elinikäninen yhteistyökumppani.

Strategia menestykseen

Kun annamme henkilökohtaista palvelua, tarjoamme samalla myös avaimet menestykseen. Kuunteleminen, analysointi ja tarpeiden ymmärtäminen varmistaa, että jokaiseen projektiin valitaan oikeanlainen lämmönvaihdin tai lämmönsiirrin.

Tarvitsitpa sitten lämmönvaihtimen suoraan hyllystä tai erityisiin tarpeisiin suunnitellun ja kehitellyn yksilöllisen lämmitysratkaisun, Heatman pystyy neuvomaan sinua ja viemään tuotteesi konseptista valmiiseen tuotantoon.

Asiantuntemuksemme ja kokemuksemme varmistavat, että kaikki tuotteemme tuovat sinulle joka kerta optimaaliset tulokset.

Laaja tuotevalikoima

Heatman Oy toimii yhteistyössä itävaltalaisen lämmitysjärjestelmien valmistajan UNEXin kanssa. Laajat yhteistyökumppaniverkostomme varmistavat, että pystymme toimittamaan lämmönvaihtimia sekä lämmönsiirtimiä kaikkiin tarpeisiin, aina pienistä kotitalouksista suuriin teollisuuslaitoksiin.

Kiinnostuitko? Lähetä viestiä tai soita meille.

Ota yhteyttä