Skip to content

Företag

Heatman Oy är ett finskt företag som är specialiserat på import av värmeväxlare.

Företaget har erfarenhet som sträcker sig över flera decennier, och vi garanterar pålitliga och högkvalitativa värmelösningar.

Personlig service

Vi är stolta över den personliga servicen vi erbjuder våra kunder. Vi jobbar alltid hårt på att förstå just dina behov. Vi hjälper dig att ha koll på alla noggranna tekniska bestämmelser och vi jobbar hårt på att vår kommunikation hålls klar och tydlig.

Vi jobbar med varje projekt individuellt och vi strävar alltid efter att våra kunder inte bara är engångskunder för oss, utan istället livslånga samarbetspartners.

Strategi för framgång

Samtidigt som vi ger personlig service erbjuder vi också en nyckel till framgång. Att lyssna på, analysera och förstå kundens behov säkerställer att vi tillsammans väljer den korrekta värmeväxlaren för varje projekt.

Oberoende om du behöver en värmeväxlare direkt från butikshyllan eller om du har behov av en mer skräddarsydd och individuell uppvärmningslösning hjälper Heatman dig alltid med både rådgivning och att utveckla ditt koncept till en färdig produktion.

Vår expertis och erfarenhet säkerställer att alla våra produkter varje gång levererar maximala resultat.

Ett brett sortiment

Heatman Oy samarbetar med UNEX, en österrikisk producent av värmeväxlare. Vårt breda nätverk av samarbetspartners säkrar att vi kan leverera värmeväxlare för alla behov, till allt från små hushåll till stora industrier.

Intresserad? Skicka ett meddelande eller ring oss.

Kontakta oss